Положення про конфіденційність

Це Положення про конфіденційність розроблене контролером персональних даних «Таксі Екіпаж».

Це Положення про конфіденційність регулюється Загальним регламентом захисту даних ЄС (EU General Data Protection Regulation -"GDPR") щодо користувачів Порталу та користувачів - резидентів Європейського Союзу (ЄС), так і Законом України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року № 2297-VI, щодо інших користувачів Порталу "Таксі Екіпаж".

Ми приділяємо велику увагу конфіденційності ваших даних. Скориставшись нашими послугами, ви надали нам довіру, і ми це цінуємо. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти ваші персональні дані в безпеці.

Це Положення про конфіденційність поширюється на всі види інформації, яку ми збираємо через Веб-портал: https://taxi-ekipazh.com.ua/ (надалі — "Портал"), додатки для мобільних пристроїв «Таксі Екіпаж» для iOS, Android та Windows (надалі разом – Мобільні додатки), а також через інші джерела, зазначені нижче в цьому Положенні про конфіденційність.

Ви надаєте згоду на дотримання положень цієї Політики конфіденційності під час реєстрації на Порталі або Мобільних додатках. Якщо ви не погоджуєтесь із цією Політикою конфіденційності, ви не можете користуватися Мобільними додатками або Порталом.

Відкликання згоди. Ви можете відкликати свою згоду з нашою Політикою конфіденційності, відправивши відповідне повідомлення на електронну адресу: info@taxi-ekipazh.com.ua. Будь ласка, вкажіть "Відкликання згоди" у темі вашого повідомлення, щоб прискорити нашу відповідь. Оскільки персональні дані, які ми збираємо, необхідні для роботи нашого сервісу, ваш обліковий запис буде закрито після відкликання згоди з нашою Політикою конфіденційності. Ми завжди будемо намагатися ідентифікувати запит, щоб переконатися, що він надійде від власника облікового запису. Якщо ми не зможемо успішно ідентифікувати запит, ми не зможемо обробити відкликання згоди.

Ми можемо час від часу змінювати Положення про конфіденційність. Рекомендуємо вам регулярно перевіряти цю сторінку, щоб залишатися в курсі останніх змін.

Це Положення про конфіденційність складено українською мовою. Ця версію має повну юридичну силу.

Які персональні дані ми збираємо?

Персональні дані, які ви надаєте нам.

А) Користувачі Порталу

Ми збираємо і обробляємо Персональні дані, які ви надаєте нам: ім'я, електронна адреса, телефон, місто, як при заповненні реєстраційної форми на Порталі чи у Мобільному додатку, так і при заповненні свого профілю. Ми можемо збирати ваші дані, коли ви реєструєтесь через Facebook, Google plus.

Ми збираємо ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів або звернутися до нас через інші канали (наприклад, через соціальні мережі).

Є й інші випадки, коли ви надаєте нам дані. Ви можете створити акаунт, який дозволяє зберігати персональні налаштування, переглядати попередні замовлення, планувати майбутні замовлення і керувати поточними.

Ви можете брати участь у рекламних акціях чи розіграшах - в такому випадку ви також будете надавати нам свої персональні дані. Окрім того, ви можете надсилати нам відгуки про сайт і ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою щодо користування послугами Порталу чи Мобільними додатками.

З метою страхування Вашого життя під час перевезення пасажирів та отримання страхового відшкодування, Ви передаєте нам свої персональні дані: прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону, дата народження, серія та номер паспорту, та інші відомості, які можуть вимагатися страховою компанією.

Б) Партнери "Таксі Екіпаж"

Ми збираємо і обробляємо Персональні дані, які ви надаєте нам: ім'я, прізвище, електронна адреса, телефон, при укладенні з нами договору про надання інформаційних послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на Порталі.

Ми збираємо ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки партнерів або звернутися до нас через інші канали.

Є й інші випадки, коли ви надаєте нам дані. Ви можете створити акаунт, який дозволяє зберігати персональні налаштування, завантажувати фотографії, переглядати виконані замовлення тощо.

Ви можете брати участь у рекламних акціях чи розіграшах - в такому випадку ви також будете надавати нам особисті дані. Окрім того, ви можете надсилати нам відгуки про сайт і ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою щодо користування послугами Порталу або Мобільними додатками.

З метою страхування Вашого життя під час перевезення пасажирів та отримання страхового відшкодування, Ви передаєте нам свої персональні дані: прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону, дата народження, серія та номер паспорту, та інші відомості, які можуть вимагатися страховою компанією.

Персональні дані, які ми збираємо автоматично

Ми можемо автоматично збирати певні дані, серед яких ваша IP-адреса, дата і час, коли ви користувалися нашими послугами, інформація про апаратне і програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, який ви використовуєте, а крім того, інформація про операційну систему вашого комп'ютера чи мобільного пристрою, наприклад, версії додатків та налаштування мови. Ми можемо також збирати інформацію про натискання і сторінки, які ми вам показували.

Якщо ви використовуєте мобільний пристрій, ми також можемо отримувати дані, що ідентифікують цей пристрій, його налаштування і характеристики, дані місця розташування, збої в роботі програми, інші системні операції та ваші рекламні ідентифікатори. Коли ви здійснюєте замовлення через Портал або Мобільний додаток, наша система фіксує, за допомогою яких засобів і через які сайти воно було здійснене або з яких сайтів ви перейшли на сайт Порталу або до Мобільних додатків.

Наші Мобільні додатки можуть отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: до адресної книги (контакти), місцезнаходження, та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам’яті). У будь-якому випадку, такий доступ не надається без Вашої згоди на це.

Персональні дані інших осіб, які Ви надаєте нам.

Користувачі Порталу

Звичайно, ви можете робити замовлення не тільки для себе. Ви можете замовити послугу з перевезення для будь-якої особи, надавши нам її номер телефону. Однак, з цього приводу ми повинні зазначити, що ви відповідальні за те, щоб особа, персональні дані якої ви надали, знала, що ви це зробили, зрозуміла та погодилася з тим, яким чином ми використовуємо її персональні дані (як це зазначено в даному Положенні про конфіденційність).

Інформація, отримана з інших джерел.

Ця інформація може включати відгуки користувачів, такі як оцінки або компліменти, інформацію користувачів чи інших осіб, які надають інформацію у зв'язку з претензіями чи суперечками, інформацію від страхових постачальників, постачальників фінансових послуг та від загальнодоступних джерел. Ми можемо об'єднати інформацію, зібрану з цих джерел з іншою інформацією, що є у нашому розпорядженні.

Для чого ми збираємо та використовуємо ваші персональні дані?

Ми використовуємо зібрану про вас інформацію з різною метою. Ваші персональні дані можуть бути використані, зокрема, таким чином:

A) Користувачі Порталу

Розміщення замовлень: ми використовуємо ваші персональні дані для розміщення замовлень на перевезення на Порталі чи за допомогою Мобільних додатків та для передачі ваших персональних даних Партнерам з метою виконання Партнерами відповідних замовлень.

  • Служба підтримки клієнтів: ми забезпечуємо цілодобову підтримку клієнтів. Володіючи вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти вам з замовленнями та відповісти на пов'язані з ними запитання, а також будь-які інші запитання.
  • Акаунт: користувачі Порталу можуть створити аккаунт на нашому сайті або в Мобільному додатку. Ми використовуємо інформацію, яку ви нам надаєте, щоб керувати акаунтом.
  • Маркетинг: ми також використовуємо ваші персональні дані (номер телефону та адресу електронної пошти) для розсилки інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів. Якщо ви будете брати участь в рекламних акціях, відповідна інформація буде використана для керування цими акціями. Ми також розміщуємо інформацію, листи з новинами, рекламні та промо матеріали в Мобільних додатках.
  • Спілкування з вами: ми можемо звертатися до вас і з інших питань електронною поштою, по телефону та через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою ви з нами поділилися. Ми також докладаємо всіх зусиль для опрацювання всіх запитів, які ви нам відсилаєте.
  • Відстеження дзвінків: коли ви дзвоните в службу підтримки Таксі Екіпаж ми використовуємо автоматичну систему визначення номера, щоб ідентифікувати ваш телефонний номер з вашим замовленням - це допоможе і вам, і нам зекономити час. Розмови з працівниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися з метою контролю якості надання послуг та подальшого навчання нашої команди. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, крім випадків, коли ми вважатимемо за потрібне зберегти їх на більш тривалий період (за умови необхідності, в тому числі з метою розслідування випадків, що пов’язані з порушенням законодавства). Всі записи телефонних розмов будуть використовуватися відповідно до цього Положення про конфіденційність.
  • Використання служб Вашого мобільного пристрою: Мобільні додатки можуть отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: до адресної книги (контакти), місцезнаходження та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам’яті). Доступ до служб Вашого мобільного пристрою можливий лише у випадку надання Вашої згоди.
    • Розділ «Адресна книга (контакти)»: доступ до цього розділу потрібен, щоб Ви могли зробити замовлення для будь-якої іншої особи шляхом надання нам її номера телефона з вашої адресної книги. Ми не передаємо дані адресної книги третім особам, окрім передачі Партнеру номера телефона особи, перевезення якої замовлено, з метою виконання замовлення для цієї особи, та не використовуємо їх іншим чином, ніж у зв’язку з використанням Мобільних додатків як передбачено цим положенням.
    • Розділ «Місцезнаходження»: ми отримуємо доступ до Вашого місцезнаходження з метою забезпечення якості надання послуг, зокрема демонстрації місцезнаходження автомобіля, який буде виконувати Ваше замовлення. Ми не передаємо ці дані третім особам.
    • Розділ «Запис на карту пам’яті»: ми можемо записувати на карту пам’яті Вашого телефону деякі технічні тимчасові дані (кеш), пов’язані з Вашим замовленнями. Ми не передаємо ці дані третім особам та не використовуємо їх іншим чином, ніж для забезпечення безперебійного функціонування мобільного додатку.
  • Страхування Вашого життя під час перевезення пасажирів: Ми передаємо отримані від Вас персональні дані страховій компанії з метою страхування Вашого життя під час перевезення, в тому числі для передачі персональних даних іноземним суб'єктам відносин, пов'язаних із персональними даними, з метою виконання вимог законодавства, договору страхування життя та інших договорів, в тому числі перестрахування, реалізації прав, наданих страховій компанії законодавством або договором та забезпечення реалізації податкових відносин та відносин у сферах бухгалтерського обліку, аудиту, фінансових послуг та послуг асистансу, реклами, маркетингових та актуарних досліджень, оцінки якості сервісу страхової компанії.
  • В деяких випадках ми можемо використовувати ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно чинного законодавства України.

B) Партнери «Таксі Екіпаж»

  • Виконання замовлень: ми використовуємо ваші персональні дані, якщо ви прийняли до виконання замовлення на перевезення, для передачі їх Замовнику - Користувачу Порталу та Мобільних додатків.
  • Служба підтримки партнерів: ми забезпечуємо підтримку Партнерів. Володіючи вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти вам з замовленнями та відповісти на пов'язані з ними запитання, а також будь-які інші запитання.
  • Акаунт: партнери можуть створити аккаунт на нашому сайті або в Мобільному додатку. Ми використовуємо інформацію, яку ви нам надаєте, щоб керувати акаунтом. Ми надійно зберігаємо та не передаємо третім особам дані, пов’язані з налаштуваннями та статистичною інформацією, що міститься у Вашому Мобільному додатку (налаштування фільтрів та алгоритмів вибору замовлень, статистику виконаних замовлень тощо).
  • Маркетинг: ми також використовуємо ваші персональні дані для розсилки інформації, листів з новинами та рекламних матеріалів. Якщо ви будете брати участь в рекламних акціях, відповідна інформація буде використана для керування цими акціями.
  • Спілкування з вами: ми можемо звертатися до вас і з інших питань електронною поштою, телефоном та через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою ви з нами поділилися. Ми також докладаємо всіх зусиль для опрацювання всіх запитів, які ви нам відсилаєте.
  • Відстеження дзвінків: коли ви дзвоните в службу підтримки партнерів, ми використовуємо автоматичну систему визначення номера, щоб ідентифікувати ваш телефонний номер з вашим замовленням - це допоможе і вам, і нам зекономити час. Розмови з працівниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися з метою контролю якості послуг та подальшого навчання нашої команди. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, крім випадків, коли ми вважатимемо за потрібне зберегти їх на більш тривалий період (за умови необхідності, в тому числі з метою розслідування випадків, що пов’язані з порушенням законодавства). Всі записи телефонних розмов будуть використовуватися відповідно до цього Положення про конфіденційність.
  • Використання служб Вашого мобільного пристрою: Мобільні додатки можуть отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: місцезнаходження та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам’яті). Доступ до служб Вашого мобільного пристрою можливий лише у випадку надання Вашої згоди.
    • Розділ «Місцезнаходження»: ми отримуємо доступ до Вашого місцезнаходження з метою забезпечення якості надання послуг, зокрема забезпечення актуальної інформації про замовлення, які розміщені поблизу до Вашого місцезнаходження. Ми не передаємо ці дані третім особам.
    • Розділ «Запис на карту пам’яті»: ми можемо записувати на карту пам’яті Вашого телефону деякі технічні тимчасові дані (кеш), пов’язані використанням Вами Мобільного додатку. Ми не передаємо ці дані третім особам та не використовуємо їх іншим чином, ніж для забезпечення безперебійного функціонування мобільного додатку.
  • Страхування Вашого життя під час перевезення пасажирів: Ми передаємо отримані від Вас персональні дані страховій компанії з метою страхування Вашого життя під час перевезення, в тому числі для передачі персональних даних іноземним суб'єктам відносин, пов'язаних із персональними даними, з метою виконання вимог законодавства, договору страхування життя та інших договорів, в тому числі перестрахування, реалізації прав, наданих страховій компанії законодавством або договором та забезпечення реалізації податкових відносин та відносин у сферах бухгалтерського обліку, аудиту, фінансових послуг та послуг асистансу, реклами, маркетингових та актуарних досліджень, оцінки якості сервісу страхової компанії.
  • Пошук залишених у автомобілі речей: ми передаємо ваше ім’я та номер телефону Користувачам Порталу та з метою сприяння у поверненні їм особистих речей, залишених в автомобілі під час перевезення.
  • Юридичні цілі: в деяких випадках ми можемо використовувати ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно чинного законодавства України.

Навіщо ми отримуємо вашу згоду?

Приймаючи умови цього Положення про конфіденційність під час реєстрації, ви надаєте згоду на збір, використання та обробку нами своїх персональних даних і підтверджуєте, що, даючи таку згоду, ви дієте за своєю волею і в своїх інтересах. Згода на обробку персональних даних надається вами для здійснення будь-яких дій щодо персональних даних, які необхідні для досягнення вищевказаних цілей, включаючи, але не обмежуючись: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптування, уточнення (оновлення, зміна), використання, поширення (в тому числі шляхом реалізації або передачі), транскордонної передачі, знеособлення, блокування, знищення, а також здійснення будь-яких інших дій з персональними даними відповідно до чинного законодавства України. При обробці персональних даних ми не обмежені у застосуванні способів їх обробки. Обробка персональних даних здійснюється з використанням засобів автоматизації.

Вищевказана згода є письмовим повідомленням суб'єкта персональних даних про те, що він включається в базу користувачів Порталу та Мобільних додатків в день реєстрації на Порталі та Мобільних додатках. Ваша згода на обробку персональних даних діє протягом усього терміну користування Порталом та Мобільними додатками.

Наступні види персональних даних можуть збиратися і використовуватися лише на підставі вашої окремої згоди: місцезнаходження, адресна книга (контакти), запис на карту пам’яті. Ви можете будь-коли відізвати цю згоду. Якщо ви відзиваєте згоду, ви не зможете користуватися будь-якими послугами чи функціями, які вимагають збору чи використання персональних даних, які ми зібрали або використали на підставі окремої згоди.

Якщо ви проживаєте в ЄС, ми можемо збирати та використовувати деякі ваші дані на підставі вашої окремої згоди. Ви можете будь-коли відізвати цю згоду. Якщо ви відзиваєте згоду, ви не зможете користуватися будь-якими послугами чи функціями, які вимагають збору чи використання персональних даних, які ми зібрали або використали на підставі окремої згоди. Ми покладаємося на згоду у зв'язку зі збором даних або використанням, які необхідні для покращення взаємодії з користувачем, для включення додаткових послуг або функцій або для спілкування з вами. Якщо ви проживаєте в ЄС, то на підставі вашої окремої згоди ми можемо збирати та використовувати наступні види персональних даних: місцезнаходження, відстеження переміщення, адресна книга (контакти), запис на карту пам’яті, повідомлення: листи з новинами, інформаційні та рекламні матеріали.

В який спосіб ми передаємо ваші персональні дані третім особам?

За певних обставин ми передаємо ваші персональні дані третім особам.

A) Користувачі Порталу

  • Розміщення замовлень: ми передаємо ваші персональні дані Партнерам з метою виконання Партнерами ваших замовлень.
  • Треті сторони, що постачають послуги: ми можемо використовувати послуги третіх сторін для обробки ваших персональних даних від нашого імені. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформації та рекламних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати ваші персональні дані для інших цілей. Ми не передаємо Ваші персональні дані третім особам для розсилки інформації та рекламних матеріалів.
  • Компетентні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності Партнерів «Таксі Екіпаж».
  • Cтрахові компанії: шляхом підписання відповідних додатків до договору зі страховою компанією ми передаємо Ваші персональні дані в тому обсязі, в якому це необхідно для страхування Вашого життя під час перевезення.

Б) Партнери «Таксі Екіпаж»

  • Виконання замовлень: ми передаємо ваші персональні дані Замовнику - Користувачу Порталу та Мобільних додатків, замовлення яких ви виконуєте.
  • Треті сторони, що постачають послуги: ми можемо використовувати послуги третіх сторін для обробки ваших персональних даних від нашого імені. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформаційних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати ваші персональні дані для інших цілей.
  • Компетентні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності Користувачів Порталу та Мобільних додатків.
  • Cтрахові компанії: шляхом підписання відповідних додатків до договору зі страховою компанією ми передаємо Ваші персональні дані в тому обсязі, в якому це необхідно для страхування Вашого життя під час перевезення.
  • Пошук залишених у автомобілі речей: на письмовий чи усний запит Користувачів Порталу та ми передаємо їм ваше ім’я та номер телефону з метою сприяння у поверненні їм особистих речей, залишених в автомобілі під час перевезення.

Як ми захищаємо ваші персональні дані?

Ми знаємо, що безпека важлива для наших користувачів, і ми піклуємось про безпеку вашої інформації. Ми підтримуємо технічні, фізичні та адміністративні заходи безпеки для захисту вашої персональної інформації від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Деякі заходи, що ми використовуємо, включають міжмережеві засоби захисту, шифрування даних, контроль фізичного доступу до наших центрів обробки даних та засоби контролю доступу до інформації. Тільки авторизований персонал має право доступу до персональних даних під час їх роботи. Нам також потрібна ваша допомога: саме ви зобов'язані переконатися, що ваша персональна інформація є точною та що ваш пароль та інформація про реєстрацію облікового запису є безпечними і не надаються стороннім особам.

Якщо при здійсненні замовлення на перевезення через Портал чи Мобільні додатки ви розраховуєтесь з Партнером «Таксі Екіпаж» банківською картою, ви автоматично переходите на сайт відповідного постачальника фінансових послуг та вводите ваші персональні дані та дані банківської карти безпосередньо на сайті цього постачальника фінансових послуг. Наш Портал чи Мобільні додатки не збирають жодних даних щодо ваших платіжних карток, проте Партнери «Таксі Екіпаж», що приймають участь у бонусній програмі та, за певних умов, можуть надавати нам дані своєї банківської карти.

Які ваші права щодо персональних даних та як ви можете контролювати персональні дані, які нам надали?

У вас завжди є право переглянути свої персональні дані, які ми зберігаємо. Ви можете надіслати запит щодо персональних даних, відправивши нам листа електронною поштою. Наш спеціаліст із захисту персональних даних (Data Protection Officer ) може допомогти з усіма запитами стосовно ваших персональних даних за наступною електронною адресою: info@taxi-ekipazh.com.ua.

Ви також можете зв'язатися з нами, якщо вважаєте, що ми володіємо неправильною інформацією про вас, що ми більше не маємо права використовувати ваші персональні дані або якщо у вас є інші питання щодо використання ваших персональних даних чи щодо цього Положення про конфіденційність. Ви можете видалити свій обліковий запис в будь-який момент, увійшовши в нього на сайті https://taxi-ekipazh.com.ua/ і обравши видалення облікового запису.

Якщо ви проживаєте в ЄС, то маєте право вимагати від нас:

  • надавати доступ до будь-яких Персональних даних, які ми маємо про вас;
  • запобігти обробці ваших Персональних даних для цілей прямого маркетингу;
  • надати пояснення, яку інформації ми маємо про вас і як ми використовуємо цю інформацію;
  • оновлювати або вносити зміни до будь-яких Персональних даних, які застаріли або некоректні;
  • видалити будь-які Персональні дані, які ми зберігаємо про вас, а також видалити ваш обліковий запис у будь-який час;
  • обмежити спосіб обробки ваших Персональних даних;
  • надати ваші Персональні дані третій особі - постачальнику послуг;
  • надати вам копію будь-яких Персональних даних, які ми зберігаємо про вас.

Якщо ви проживаєте в ЄС, то також маєте право подати скаргу до свого місцевого органу з питань захисту персональних даних або звернутися за допомогою до місцевих судів, якщо ви вважаєте, що ваші права були порушені.

Як ми відносимося до персональних даних дітей?

Ми твердо віримо в захист конфіденційності дітей. Відповідно до цього переконання, ми свідомо не збираємо та не зберігаємо персональні дані осіб молодше 18 років, наш Портал та Мобільні додатки не призначені для використання особами молодше 18 років. Якщо вам не виповнилося 18 років, будь-ласка, не використовуйте та не отримуйте доступ до наших Порталу або мобільних додатків будь-коли та будь-яким способом.

Файли cookie

Ми можемо використовувати файли cookie, веб-маяки, теги, скрипти, локальні спільні об'єкти, такі як HTML5, та рекламні ідентифікатори (включаючи мобільні ідентифікатори, такі як Apple’s IDFA або Google’s Advertising ID) і подібні технології ("Cookies") у зв'язку з використанням Порталу або Мобільних додатків для певних цілей: ваша аутентифікація, запам'ятовування ваших налаштувань та інших цілей, вказаних нижче.

Файл cookie - це невеликий фрагмент даних, який надсилається в браузер на вашому комп'ютері або мобільному пристрої. Файли cookie, що належать Порталу чи Мобільним додаткам, є основними. Файли cookie, які ми дозволяємо іншим організаціям відправляти через Портал, називаються "додаткові файли cookie".

Крім того, розрізняють файли сookie сеансу і постійні. Файли cookie сеансу діють до тих пір, поки ви не закриєте браузер або Мобільний додаток. У постійних файлів сookie більш тривалий термін дії: вони не видаляються автоматично при закритті браузера.

“Software Development Kits” (SDKs) функціонують як пікселі та файли cookie, але працюють у середовищі мобільних додатків, де пікселі та файли cookie не завжди можуть функціонувати. Розробник основної програми може встановлювати фрагменти коду (SDK) від партнерів у додатку і тим самим дозволяти партнеру збирати певну інформацію про взаємодію користувача з програмою та інформацію про пристрої користувача та інформацію про мережу.

Файли cookie використовуються в різних цілях. Вони допомагають розпізнавати вас як одного і того ж користувача на різних сторінках сайту, різноманітних сайтах чи при користуванні Мобільним додатком.

Наш Портал і Мобільні додатки використовують файли cookie в різних цілях:

Технічні файли cookie: ми хочемо, щоб наші клієнти могли користуватися сучасними, зручними сайтами і додатками, які автоматично пристосовуються до їхніх потреб. Ми використовуємо технічні файли cookie, щоб наш сайт правильно відображався і працював без помилок, а також щоб ви могли створити аккаунт, входити в нього та керувати своїми замовленнями. Технічні файли cookie необхідні для того, щоб забезпечити безпомилкову роботу сайту.

Функціональні файли cookie: вони необхідні для того, щоб запам'ятовувати ваші вподобання і допомагати вам ефективно користуватися нашим сайтом і додатками. Ми можемо використовувати їх для того, щоб запам'ятати ваші дані і позбавити вас необхідності кожного разу вручну вводити ім'я користувача і пароль. При цьому ваш пароль завжди буде зашифрований. Функціональні файли cookie не обов'язкові для роботи нашого сайту, але вони роблять Портал та Мобільні додатки більш функціональним і зручним у користуванні.

Аналітичні файли cookie: вони необхідні для того, щоб дізнатися в який спосіб відвідувачі використовують Портал чи Мобільні додатки. Ми можемо зрозуміти наскільки добре працюють різні функції, оптимізувати сайт і додатки, аналізувати рекламу і комунікації. Аналітичні файли cookie допомагають нам упевнитися, що сайт цікавий і корисний для користувачів.

Маркетингові файли cookie: ми використовуємо ці файли для передачі інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів або для виконання рекламних кампаній. Наприклад, ми можемо покладатися на інформацію, отриману за допомогою цих файлів cookie, для передачі вам інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів, які можуть бути цікавими для вас.

Це також означає, що ми можемо використовувати дані про те, як ви взаємодієте з сайтом, зокрема, кількість натискань на сторінці, руху мишки і прокручування, пошукові слова й інший текст, який ви вводите в різні поля.

Для користувачів Мобільного додатку "Таксі Екіпаж", за допомогою операційної системи мобільного пристрою ви можете обрати, чи дозволяєте ви використовувати файли cookie або чи будете ділитися з нами або нашими постачальниками рекламних послуг вашим рекламним ідентифікатором.

Якщо ви не бажаєте, щоб Ваші Персональні Дані були зібрані за допомогою сookies на Порталі, ви можете деактивувати файли cookie, налаштувавши настройки Вашого інтернет- браузера, щоб вимкнути, блокувати або деактивувати файли cookie, видаливши історію перегляду та очистивши кеш з Вашого інтернет-браузера. Ви також можете обмежити обмін деякими з цих даних за допомогою налаштувань мобільного пристрою.

Як з нами зв’язатися?

Питання, коментарі та запити щодо Положення про конфіденційність вітаються та направляються в нашу службу підтримки клієнтів за номером +380 (93) 1771508 або на адресу електронної пошти: info@taxi-ekipazh.com.ua. Якщо ви впевнені, що ми порушили Положення про конфіденційність, звертайтеся до нас та повідомте, що саме було порушено даним Положенням про конфіденційність. Ми оперативно розслідуємо вашу скаргу.

© 2013-2019 «Таксі Екіпаж». Всі права захищено.